Een koeling in uw restaurant is belangrijk en onmisbaar. U hebt een koeling achter de bar voor je dranken nodig, maar natuurlijk ook een koeling in de keuken, voor alle voedselwaren. Om ervoor te zorgen dat u de juiste koeling kunt vinden, geven we u een aantal tips.

Meet de ruimte

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u voldoende ruimte heeft voor uw nieuwe koelkast, voorkom dat hij te groot is voor zijn ruimte. Gebruik een meetlint om het vloeroppervlak te controleren, en zorg ervoor dat u wat ruimte geeft om de deur te openen, enz. U kunt deze informatie vervolgens gebruiken om een ​​koelkast in de juiste maat te zoeken en deze online te bestellen.

Ga voor groot

Als de ruimte het toelaat en u hebt het budget, overweeg dan om een ​​koelkast aan te schaffen die veel groter is dan degene die u nodig hebt. Dergelijke koelkasten zijn niet alleen voordeliger dan het apart aanschaffen van meerdere koelkasten, maar zorgen ervoor dat u op elke mogelijke situatie voorbereid kunt zijn. Als uw pand uitbreidt of een bijzonder drukke periode doormaakt, kunt u er zeker van zijn dat u voldoende ruimte heeft om voedsel en bereidingen veilig op te slaan, waardoor uw werkleven gemakkelijker wordt.

Overweeg koele kamers

Als u een drukke commerciële horeca heeft, weet u hoe moeilijk het kan zijn om al uw ingrediënten en voorbereidingen zorgvuldig te bewaren in de aanloop naar een evenement of een drukke avond in het restaurant. Overweeg de voordelen van een koele kamer in plaats van naar een commerciële koelkast te rennen. Deze bieden niet alleen aanzienlijk meer ruimte en flexibiliteit, maar ze kunnen ook een kosteneffectief alternatief zijn en u jarenlang van dienst zijn.

Horeca Webstore heeft alles wat jij als horeca ondernemer nodig moet hebben.