We serveren het bij patat of bij bruine bonen, we hebben allemaal zo onze eigen gewoonten bij het gebruiken van appelmoes maar één ding vinden we allemaal. Het is hartstikke lekker! Tijd dus om het niet meer in een potje te kopen maar zelf te maken!

Zelf appelmoes maken

Zelf appelmoes makenNatuurlijk kan je het kopen in de supermarkt. Een potje wat al tijden in het schap staat. Ook lekker maar niet zo lekker als zelf gemaakte appelmoes. Zelf appelmoes maken is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Hou je aan het basisprincipe en binnen een half uurtje heb jij een pan op tafel staan. Lekker om warm te serveren maar ook afgekoeld prima. Bekijk heerlijke recepten voor appelmoes of lekkere manieren om het te gebruiken in een maaltijd of toetje!

Zelf gemaakte appelmoes bewaren

Een pan vol appelmoes krijg je misschien niet in één keer op. Het inmaken van je zelf gemaakte appelmoes kan je gemakkelijk zelf doen. Bekijk de techniek op deze website. Door het inmaken kan je het veel langer bewaren dan in de koelkast. zo kan je nog langer genieten van één keer koken.

Alle informatie bij elkaar

Op appelmoesmaken.net vind je alle informatie over het maken van, het bewaren en gebruiken van onze favoriete moes. Denk jij nog een leuke toevoeging te hebben dan horen wij dat graag!