Het is zomer en dat betekent dat iedereen zijn tuin zomerklaar heeft gemaakt. Ook besteden veel restaurants extra aandacht aan hun terras. Zo heb jij genoeg opties om te genieten van het mooie weer buiten. Er zijn misschien dingen die jij kunt doen om jouw thuis nog aantrekkelijker te maken waardoor je er nog meer van kunt genieten? Lees de tips hieronder en maak er een leuke zomer van in jouw tuin!

Denk slim en creatief

Wanneer je niet zoveel ruimte hebt op of in jouw terras, balkon of tuin is het de moeite waard om te kijken naar ruimtebesparende ideeën; zoals een tafel die vastklikt aan je balkonreling of één die je kunt inklappen. Zo blijft er extra veel ruimte over op het moment dat je de tafel niet gebruikt. Ook is het handig om een opbergbox of een stellingkast weg te zetten in jouw tuin of op het balkon. Je creëert hierdoor opbergruimte en wanneer alles opgeruimd is heb je ook weer meer ruimte. Naast dat het handig is, ziet het er ook nog eens leuk uit! Bovenop deze kast of box heb je ook nog ruimte om decoratie weg te zetten. 

Buiten eten

Wanneer jouw buitenruimte helemaal gezellig en zomerklaar is, is eten het leukste om er te doen in de zomer. Denk aan een lekkere pizza van Woodstone Pizza. Bij Woodstone Pizza zijn verse ingrediënten, duurzame producten en ambachtelijkheid vanzelfsprekend. Daarbij geloven ze erin dat er voor iedereen wel een pizza is die bij hem of haar past. Kijk dus welke pizza er bij jou past en geniet er lekker van op jouw balkon of in jouw tuin!

Licht

Licht doet veel voor de sfeer. Vooral als het al wat donkerder wordt, merk je hoeveel invloed het licht heeft. Hang daarom een leuke lichtslinger op of steek wat sfeervolle kaarsen aan! Zo maak jij jouw tuin of balkon helemaal gezellig door het gebruik van sfeervol licht. 

Welke kleuren ga je gebruiken?

Wees niet bang om wat kleur toe te voegen aan jouw zomerse buitenruimte. Het zal meteen helpen bij een vrolijke en zomerse uitstraling. Er zijn verschillende manieren waarop je kleur toe kunt voegen aan de tuin. Denk aan gekleurde kussentjes in jouw tuinset, bloemen, planten, een tapijt of kleine of grote plantenbakken in een kleur. Je hoort het al: genoeg opties!